Politika protiv uznemiravanja

Advanced Technology Days konferencija usmjerena je pružanju konferencijskog iskustva bez uznemiravanja, i to za svakoga, bez obzira na spol, rodni identitet i izražavanje, seksualnu orijentaciju, invaliditet, fizički izgled, rasu ili religiju. Ne toleriramo uznemiravanje sudionika konferencije u bilo kojem obliku. Seksualni jezik i fotografije nisu prikladni ni za koju konferencijsku lokaciju, uključujući sadržaj predavanja. Sudionici konferencije koji krše ova pravila po odluci organizatora konferencije mogu biti sankcionirani ili isključeni s konferencije bez povrata novca.

Uznemiravanje uključuje uvredljive verbalne komentare vezane uz spol, rodni identitet i izražavanje, seksualnu orijentaciju, invaliditet, fizički izgled, rasu, religiju, fotografije seksualnog sadržaja u javnim prostorima, namjerno zastrašivanje, proganjanje, praćenje, uznemiravajuće fotografije ili snimanje, neprekidno prekidanje predavanja ili drugi događaji, neprimjereni fizički kontakt i nepoželjna seksualna pažnja. Od sudionika od kojih se traže da prestanu sa svakim uznemiravajućim ponašanjem očekuje se da odmah postupe u skladu s tim zahtjevom.

Ako se sudionik bavi uznemiravajućim ponašanjem, organizatori konferencije mogu poduzeti bilo koju radnju koju ocijene prikladnom, uključujući upozoravanje počinitelja ili isključenje iz konferencije bez povrata novca. Ako vas uznemiravaju, primijetite da netko uznemirava treću osobu ili imate bilo kakvu drugu brigu, odmah se obratite članu osoblja konferencije. Osoblje konferencije može se prepoznati po posebnim akreditacijama na kojima je jasno istaknuto da je riječ o organizatoru.

Osoblje konferencije na licu mjesta rado će pomoći sudionicima da kontaktiraju hotel / sigurnosnu službu lokacije konferencije ili lokalnu policiju, osigurati pratnju ili na drugi način pomoći onima koji doživljavaju uznemiravanje da bi se osjećali sigurno tijekom trajanja konferencije. Cijenimo vaše prisustvo.

Očekujemo da sudionici slijede navedena pravila na svim lokacijama konferencije i na društvenim događanjima vezanima za konferenciju.

Da biste razgovarali izravno s osobljem konferencije o uznemiravanju dok ste na Advanced Technology Days konferenciji, obratite se na e-mail prijave@advtechdays.com.